گزارش كارآموزي كارخانه ويتانا

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از متن:
كارخانه ويتانا در سال 1337 در زميني به مساحت 40 هزار مترمربع در كيلومتر 11 جاده قديم كرج احداث گرديده و مؤسس آن آقاي تهرانچي بوده كه در ابتداي امر عمده توليدات اين شركت انواع بيسكويت مخصوصاً بيسكويت مادر بوده است و متعاقباً در سالهاي 1342 با وارد نمودن ماشين‌آلات نان سوخاري به عنوان اولين توليد كننده نان سوخاري در ايران مطرح گرديد و به دنبال آن سالنهاي توليد ويفر و تافي و آبنبات به سيستم توليد اين شركت افزوده گرديد كه در اين راستا شركت با پوشش دادن سهم بازار داخلي در زمينه صادرات به كشورهاي كويت و آسياي ميانه مبادرت ورزيده است.
پس از انقلاب اسلامي اين شركت مصادره گرديده و تحت پوشش سازمان بنياد انقلاب اسلامي به فعاليت خود ادامه داد از سال 1365 اين شركت در وضعيت انتقال مديريتي روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنايع ملي ايران آغاز بر كار نمود و در نهايت در سال 1379 بدنبال سياست‌گذاري شركتهاي تحت پوشش به بخش خصوصي شركت ويتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شركت سرمايه‌گذار البرز مي‌باشد.

فهرست مطالب:
1- تاريخچه    
2- خط توليد    
3- سيلوي آرد    
4- آسيا كردن ضايعات    
5- شكر    
6- روغن    
7- بيسكويت    
8- سالن خميرزني    
9- انواع خميرها و سيستم‌ها    
10- بسته‌بندي بيسكويتت    
11- ويژگي‌ بيسكويت        
12- نان سوخاري    
13- بسته‌بني نان سوخاري    
14- ويژگي‌ نان سوخاري    
15- بخش ميكروب‌شناسي    
16- آزمايش آب        
17- تست‌هاي تأييدي، تكميلي    
18- شمارش‌ كلي ميكروبها    
19- بخش كنترل كيفي    
20- آزمايشگاه شيمي    
21- آزمايشات آرد   
22- آزمايشات آب    
23- آزمايشات روغن    
24- آزمايشات نمك

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5331 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 44

حجم فایل:130 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش